δάσκαλος, διευθυντής σχολείου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης, φιλόλογος

1.Στήνουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με  νυχθημερόν  ξεπάτωμα των εκπαιδευτικών για αυτό-επιμόρφωση , με my school να σέρνεται, τρέχοντας περιδεείς να βρούνε e-mails γονέων, με άθλια υλικοτεχνική υποδομή αναγκάζουν σε περίσσια έξοδα τους πενιχρά αμειβόμενους εκπαιδευτικούς!!!

2.Προσπάθησαν να κάνουν τη μαθητική αίθουσα big brother show αλλά επαναστάτησαν οι πάντες!!!

3.Εξακολουθούν να διατηρούν τη συγχρονική διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας με ψήγματα συντακτικού και γραμματικής ανά ενότητα και μόνο χρηστικές/λειτουργικές αναφορές της(πώς να συντάσσουν οι μαθητές μία υπεύθυνη δήλωση, ένα βιογραφικό, μία αίτηση)!!!

ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ,ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ!!!

4.Εξακολουθούν να διατηρούν ωρολόγια προγράμματα ΝΤΡΟΠΗΣ με 2 ώρες ΜΟΝΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!

5.Εξοβελίζουν την τέχνη από το δημόσιο σχολείο μειώνοντας ώρες καλλιτεχνικών μαθημάτων. 

6.Είναι πολύ κοντά στην κατάργηση του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας. 

7.Δεν τους ενδιαφέρει το μάθημα της Κοινωνιολογίας και το καρατομούν. 

8.Εντάσσουν το μάθημα των αγγλικών στα νηπιαγωγεία ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΣΎΝΗ ΤΟΥΣ!!!

9.Τα κάνουν ΘΑΛΑΣΣΑ στις Πανελλαδικές με ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΕ ΟΙΚΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!!

10.Εξεταζόμενος παραδίνει γραπτό με απαντήσεις σε θέματα που δεν τον αφορούν και τον...ΨΑΧΝΟΥΝ στη συνέχεια....

11.Κάνουν τοποθετήσεις σε οργανικά κενά και μετά τις ανακαλούν!!!

12.ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

13.ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ!!!

14.Αφήνουν παπαγαλάκια -δημοσιογράφους ΝΑ ΒΡΊΖΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΩΣ ΗΓΕΣΊΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ- ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

15.ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΤΟ. 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ "ΑΡΙΣΤΟΥΣ",ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!

 

ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ 

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΣΠΑΡΤΗ 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο μαθητες
Ολοήμερο σχολείο από τον Σεπτέμβριο 2026: Νέα ωράρια αποχώρησης για μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου
Τρεις επιλογές για τη λήξη του προγράμματος – Τι προβλέπει ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας για τη σχολική χρονιά 2026-2027
Ολοήμερο σχολείο από τον Σεπτέμβριο 2026: Νέα ωράρια αποχώρησης για μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου
Δασκάλα κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό σε τηλεόραση για να τραβήξει την προσοχή των μαθητών
«Καθαρό μίσος»: Οργή για δασκάλα που κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό για να «τραβήξει την προσοχή»
Η δασκάλα κρέμασε την κούκλα μπροστά στους έντρομους μαθητές, επειδή δεν της έδιναν σημασία – Απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες
«Καθαρό μίσος»: Οργή για δασκάλα που κρέμασε μαύρη κούκλα από τον λαιμό για να «τραβήξει την προσοχή»