kathigites-ekpaideytikoi-sxoleio μαθητές, τάξη
Μέτωπο Δράσης και Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών στην Πρέβεζα

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητές μας μαθήτριες,

Μια δύσκολη χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Μια χρονιά με έντονες και ιδιαίτερες δυσκολίες που χαρακτηρίστηκε από την  πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού και των συνεπειών της σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Δυστυχώς, η κρίση αυτή σε μεγάλο βαθμό επηρέασε και τη λειτουργία του σχολείου, δυσχέρανε τη μεταξύ μας επικοινωνία και έβαλε σοβαρούς περιορισμούς στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι εκπαιδευτικοί σταθήκαμε δίπλα σας στηρίζοντας την εξ αποστάσεως διδασκαλία με όποια μέσα διαθέταμε, προκειμένου να ξεπεραστούν όχι μόνο τα εκπαιδευτικά εμπόδια της αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, αλλά και οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες του εγκλεισμού.

Η σκέψη μας ήταν και θα είναι σε εσάς, σε οποιαδήποτε κρίσιμη για την κοινωνία στιγμή. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί γρήγορα η δύσκολη αυτή περίοδος και με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες εφέτος γίνονται υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Στις αγωνίες και τα όνειρά σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυμναστική
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Με τη σωστή συχνότητα άσκησης και έξυπνη προπόνηση, μπορείτε να κρατήσετε το σώμα σας δυνατό, λειτουργικό και ενεργό για πολλά χρόνια.
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Κακοκαιρία Byron
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»
Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός σε Αττική, Πελοπόννησο και Κυκλάδες – Έκτακτα μέτρα και προειδοποιήσεις
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»