Εκπαίδευση 0

Κυρώσεις για εκπαιδευτικούς ζητά δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος - «Επικαλούμενοι προσκόμματα δεν συμμετείχαν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση»

Σοφία Ζαχαράκη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την... κεφαλή των εκπαιδευτικών επί πίνακι ζήτησε ο Μάκης Πολλάτος από την υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Επικαλούμενος την προσωπική του εμπειρία ως πατέρας, ο δημοσιογράφος Μάκης Πολλάτος του Πρώτου Θέματος ανέφερε πως «δεν ήταν ίδιοι οι χειρισμοί» από όλους τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Μάλιστα, απευθυνόμενος στην υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ρώτησε για το αν θα υπάρξουν... κυρώσεις για όσους «επικαλούμενοι διάφορα προσκόμματα έμειναν πίσω, για να το πω ευσχήμως».

Η υφυπουργός Παιδείας αρκέστηκε να δηλώσει πως η διαδικασία αξιολογείται, ενώ όλοι κλήθηκαν να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες. Το υπουργείο Παιδείας στο άμεσο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις και τα προβλήματα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Διαβάστε ακόμα:

Οδηγίες για το live streaming στα σχολεία: Η μετάδοση θα διακόπτεται όταν ένας μαθητής προσέρχεται στον πίνακα

Αναμετάδοση μαθημάτων: Έγγραφο του υπ. Παιδείας προς μαθητές και γονείς για τα προσωπικά δεδομένα

Σ. Ζαχαράκη: Μετά τις 20 Μαΐου η απόφαση για τα δημοτικά σχολεία

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση