Κ. Πελετίδης: Όχι στη μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτι
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενάντια στο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο τάσσεται ο δήμαρχος Πατρέων

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο συνάντηση με Πρόεδρο του Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, Σπύρο Ψαρρά, τον Γραμματέα, Φώτη Βασιλακόπουλο και το μέλος, Χρήστο Σιάχο. Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Στην συνάντηση τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές η αντίθεση στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο, όπως υπογραμμίστηκε, πρέπει να αποσυρθεί γιατί όχι μόνο δεν επιλύει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα στην μόρφωση των μαθητών αλλά προκαλεί νέα με αιχμή την απαράδεκτη μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτι.

Στην συνάντηση τονίσθηκε επίσης η αναγκαιότητα, που αναδείχθηκε και με την υγειονομική κρίση, της πρόσληψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία, της μονιμοποίησης των συμβασιούχων καθαριστριών και την δραστική αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

work_hmerologio_calendar_laptop.jpg
Αγίου Πνεύματος: Θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες;
Ανοιχτά αναμένεται να λειτουργήσουν τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2026, ημέρα του Αγίου Πνεύματος,...
Αγίου Πνεύματος: Θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες;
Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Βλάσης στη Βουλή
Υφ. Παιδείας Κ. Βλάσης: Επαναληπτικές Πανελλαδικές για υποψηφίους που χάνουν γονέα πριν ή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων – Όχι σε ειδική μοριοδότηση
Oι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις δεν ανταγωνίζονται αποκλειστικά τους υπόλοιπους υποψηφίους της κύριας εξεταστικής περιόδου.
Υφ. Παιδείας Κ. Βλάσης: Επαναληπτικές Πανελλαδικές για υποψηφίους που χάνουν γονέα πριν ή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων – Όχι σε ειδική μοριοδότηση