Ψήφισμα αλληλεγγύης για τη στάση εργασίας του ΣΕΤΗΠ για τους εργαζόμενους στην Εταιρεία Beat
Ο Α Σύλλογος ΠΕ Αθηνών καταγγέλλει την εταιρεία Πληροφορικής Beat,(πρώην Taxi-beat), που προχώρησε σε απολύσεις, μειώσεις μισθών και εκ περιτροπής εργασία εν μέσω πανδημίας.

Η εταιρεία Beat, αξιοποιώντας τα αντεργατικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που είχαν ψηφίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, παίρνει μέτρα από τώρα για να ενισχύσει την κερδοφορία της την επόμενη μέρα και να ρίξει όλα τα βάρη στις πλάτες των εργαζόμενων.

Οι συνάδελφοι στην BEAT δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες  συσπειρώθηκαν, συζήτησαν, συγκρότησαν Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ και προχωράνε σήμερα σε προειδοποιητική 3ωρη στάση εργασίας, από τις 15:00μ.μ. – 18:00μ.μ., με απόφαση του ΔΣ του συνδικάτου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εργαζόμενοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζόμενων της Beat, όπως και σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται αυτή τη στιγμή στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Καλούμε την εργοδοσία να αναστείλει όλα τα σχέδιά της και να επαναπροσλάβει όλους τους εργαζόμενους που απέλυσε.

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος