Εκπαίδευση 0

Επέκταση υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «The Tipping Point» στα ΕΠΑΛ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εγκύκλιος της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη αναφορικά με την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος Tipping Point στα ΕΠΑΛ

Σε συνέχεια του εγγράφου του Υ.ΠΑΙ.Θ. που αφορά στην έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος “The Tipping Point” και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας γνωρίζουμε ότι δυνάμει του αποσπάσματος πρακτικού του ΙΕΠ, η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος επεκτείνεται σε όλα τα ΕΠΑΛ της επικράτειας για το σχολικό έτος 2019-2020, προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες να έρθουν σε επαφή με τα επαγγέλματα των αντίστοιχων τομέων/ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός σύγχρονης και ασύγχρονης μορφής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Στην ασύγχρονη μορφή του είναι βασισμένο στη Διδασκαλία με βάση τη διερεύνηση/ερώτημα (Inquiry based instruction) και στη Σύγχρονη μορφή του στη Διδασκαλία με βάση την Διάλεξη (Lecture based instruction).

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση