Μαθήματα το Πάσχα και οικονομική ενίσχυση σε δύο ΜΕΘ αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Πλάνο του ΠΑΜΑΚ για την αναπλήρωση με εξ αποστάσεως διδασκαλία

Μαθήματα τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, καθώς και την Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή στην εβδομάδα της Διακαινησίμου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, με στόχο να αναπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα χάθηκαν μέχρι την 30η Μαρτίου, οπότε έγινε πλήρης εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, στην ίδια συνεδρίαση (υπ’ αριθμ. 18/3.4.2020), ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης έλαβε τη θετική γνώμη όλων των μελών του σώματος, για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων από την πανεπιστημιακή κοινότητα, ώστε να συμβάλουν στην ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου, τα οποία είναι νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η Σύγκλητος αποφάσισε να προχωρήσει στην προμήθεια πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία κρίνεται ότι θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο ήδη όλα τα μαθήματα, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου διεξάγονται με σύγχρονη εξ αποστάσεως μέθοδο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Γενιδούνιας
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
«Οι απειλές του πρωθυπουργού ακόμα και για απολύσεις εκπαιδευτικών εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο στοχοποίησης και τρομοκράτησης»
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
foto_education_pencils_blue.jpg
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία – Αναρτήθηκαν τα Αποτελέσματα
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γιαννικόπουλο
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
zaxaraki
Συνέργειες υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών και πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας
Τι είπε για την επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη η υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου Αθηνά Μιχαηλίδου
Συνέργειες υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών και πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας