Είναι σε όλους όσους παρατηρούν έστω και στο ελάχιστο τα δρώμενα αναφορικά με την λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ως αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού και των εξ ανάγκης κλειστών σχολείων στη χώρα, γνωστό, πως οι εκπαιδευτικοί από την πρώτη ώρα συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις στη διαδικασία, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, Σάββατα και Κυριακές.
Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα, οι Διευθυντές και Υποδιευθυντές, το εκπαιδευτικό και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) των ΚΕΣΥ, σε συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας και συγχρωτισμού, βρίσκονται πολλές ώρες στα σχολεία και στα ΚΕΣΥ για τις ανάγκες της εκπαίδευσης.
Χαρακτηριστικά εχθές Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στις 10:30 το βράδυ 15.000 και πλέον εκπαιδευτικοί δούλευαν διαδικτυακά.

Πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020 – 01:18 – οι συνδεδεμένοι εκπαιδευτικοί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο αριθμούνται σε 8.221.

Πηγή: especial.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ