Αρνητικός στον κορονοϊό ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αρνητικό ένα ακόμα δείγμα - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τρίτο περιστατικό

Αρνητικό στον κορονοϊό ήταν το δείγμα του 20χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα.

Όπως διαβεβαίωσε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, μιλώντας στο Flashnews.gr, το δείγμα που ελήφθη από το φοιτητή ήταν αρνητικό.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος από την Αμαλιάδα, συμμετείχε στην ίδια εκδρομή στους Αγίους Τόπους με τους 21  οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19.

Όμως αρνητικό ήταν και το δείγμα μιας γυναίκας η οποία πήγε σήμερα στο ΠΑΓΝΗ με ύποπτα συμπτώματα και ενώ είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο.

Σε αναμονή είναι η έκδοση αποτελεσμάτων (πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής) για το τρίτο ύποπτο κρούσμα που αφορά σε μια γυναίκα που πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων και ενώ πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

papei.jpg
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Γυναίκες & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις στο Σύγχρονο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Γυναίκες & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις στο Σύγχρονο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον»