κιμωλίες
ΦΕΚ διορισμού ΕΕΠ-ΕΒΠ- Ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr, που απομένει να επαληθευτούν, η δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) των ονομάτων των 1.040 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), τα οποία διορίζονται μόνιμα σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), θα συμβεί τις πρώτες ημέρες του προσεχούς μήνα Μαρτίου 2020.

Κι αυτό γιατί κατά τον τρέχοντα μήνα Φεβρουάριο έχει εκκαθαρισθεί η μισθοδοσία των διοριζόμενων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ ως αναπληρωτών των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Ετσι προκρίθηκε η λύση να ξεκινήσει η μισθοδοσία των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ως μονίμων υπαλλήλων, από τον μήνα Μάρτιο 2020 και εφεξής.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδομαρκάκης
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο
Εγκύκλιος του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘΑ Γιάννη Παπαδομαρκάκη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις παρατάσεις και τα έτη υπηρεσίας στο εξωτερικό
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο