Αλέξης Μητρόπουλος: Ποιοι θα χάσουν το επίδομα των 300 ευρώ

Εκπαίδευση 0

Κεραμέως για ξυλοδαρμό μαθητή στον Βύρωνα: Γιος καθηγήτριας ο ένας εκ των δραστών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για τον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή από συμμαθητές του σε σχολείο του Βύρωνα μίλησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε την επίθεση ως περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» .

Σημειώνεται ότι η Ν. Κεραμέως επισκέφθηκε το σχολείο και μίλησε με καθηγητές, αλλά και με τους γονείς του 17χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αδελφή του από bullying.

«Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία» επισήμανε η Ν. Κεραμέως, η οποία μάλιστα τόνισε ότι όντως βρίσκονταν καθηγητές μπροστά στο περιστατικό, αλλά έδρασαν άμεσα.

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι γιος καθηγήτριας του ίδιου σχολείου και τιμωρήθηκε με δύο ημέρες αποβολή.

Σε σχέση με τη selfie με τους μαθητές μέσα από αστυνομικό τμήμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για παλιό περιστατικό.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι το υπουργείο θα θεσμοθετήσει τον "δάσκαλο εμπιστοσύνης" για τέτοιου είδους συμβάντα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση