ΣΧΟΛΙκή αίθουσα καρέκλες πίνακας
Οι απορριφθέντες των Προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ λόγω μη καταβολής παραβόλου κατηγορούν την ηγεσία του υπ. Παιδείας για μη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας ώστε να διορθωθεί η αδικία

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αλλά και  προσωρινών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ και 5ΕΑ, 2009 εκπαιδευτικοί απορρίφθηκαν λόγω μη καταβολής παραβόλου του ευτελούς ποσού των τριών ευρώ. Έπειτα από επίκαιρες ερωτήσεις που τέθηκαν στη Βουλή,  η Υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για ρύθμιση, όπως ζητήθηκε από το ΑΣΕΠ, ώστε να μπορέσουν ολοι αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να εργάζονται στην εκπαίδευση όπως κάνουν για πολλά χρόνια. Ως επιχείρημα για την στάση της αυτή ανέφερε ότι το ΑΣΕΠ αποτελεί μια ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, στην οποία το ΥΠΑΙΘ δεν θα μπορούσε να παρέμβει.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψήφιση της αισχρής τροπολογίας σχετικά με την εξίσωση των Πτυχίων των δημοσίων πανεπιστημίων με τα κολλέγια.

Σαν αποκορύφωμα όλων αυτών,  χθες η κυρία Υπουργός ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ(!!!!!!!) , να κανει δεκτά εκπρόθεσμα,  μετά τη λήξη προθεσμίας των αιτήσεων, πτυχία που αναμένεται να αναγνωριστούν εκ των υστέρων από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Για ποια ανεξαρτησία των αρχών μιλάτε κυρία Υπουργέ;

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν για εσάς;

Τι διακρίσεις επιλέγετε να κάνετε και ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;

ΝΤΡΟΠΗ! Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα,  Σύλλογοι ολόκληρης της Ελλάδας,  ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στήριξαν την λήψη πρωτοβουλίας για ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ και άμεση επίλυση ενός γραφειοκρατικού ζητήματος. Το παράβολο δεν αποτελεί καν μοριοδοτούμενο προσόν,  ώστε να υπάρξουν ανακατατάξεις στους πινακες, σε αντίθεση με τα πτυχία που εκπρόθεσμα ζητείται να γίνουν δεκτά!!!!

Από τη θέση αυτή πρέπει να βρίσκετε λύσεις για όλα τα ζητήματα και όχι μόνο για ζητήματα που εξυπηρετούν- όπως φαίνεται- δικά σας συμφέροντα.

Για τρία ευρώ, τρία χρόνια ανεργία;

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!!

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Απορριφθέντες Προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ λόγω μη καταβολής παραβόλου

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
«Μπαμπά, θα με αγαπάς ακόμη αν σου πω τι έγινε;» – Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα του παιδιού για την κακοποίηση
Αλεξανδρούπολη: Πώς αποκάλυψε την κακοποίηση στον πατέρα του ο 5χρονος
«Μπαμπά, θα με αγαπάς ακόμη αν σου πω τι έγινε;» – Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα του παιδιού για την κακοποίηση
Φαρμακείο αυτοκινήτου
Από 3 σε 31 ευρώ: Το νέο φαρμακείο πρώτων βοηθειών που αλλάζει όλα τα αυτοκίνητα
Νέοι κανόνες για τα φαρμακεία αυτοκινήτου από το 2027: Πιο πλούσια, πιο ακριβά και υποχρεωτικά για όλα τα οχήματα
Από 3 σε 31 ευρώ: Το νέο φαρμακείο πρώτων βοηθειών που αλλάζει όλα τα αυτοκίνητα