Έκτακτοι υγειονομικοί έλεγχοι με εντολή Πατούλη μετά την κατσαρίδα σε σχολικό γεύμα
Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες με τη... «συσκευασμένη» κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα

Εντολή για έκτακτους υγειονομικούς ελέγχους, με αφορμή τις καταγγελίες γονέων για κατσαρίδα μέσα σε τσουρέκι που διανεμήθηκε σε μαθητές δημοτικού στα Άνω Λιόσια, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή καταγγελίες σχετικά με ακατάλληλο τρόφιμο που εντοπίστηκε σε δημοτικό σχολείο των Άνω Λιοσίων, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έδωσε εντολή στα αρμόδια κλιμάκια υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων κατήγγειλε ότι μια κατσαρίδα βρέθηκε... συσκευασμένη σε αρτοσκεύασμα που προορίζονταν για τη σίτιση των μαθητών.

Ήδη ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας, με έγγραφο που απέστειλε στο υπουργείο Παιδείας, ζήτησε αυστηρούς ελέγχους στις εταιρίες παρασκευής του σχολικού φαγητού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ Εδώ

Photo: newsit.gr

σχετικά άρθρα

Η επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή αρχίζει πανελλαδικά 24 Φεβρουαρίου
Η επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή αρχίζει πανελλαδικά 24 Φεβρουαρίου
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναριακής μοριοδοτούμενης επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή στις 24 Φεβρουαρίου και έχει ανοικτές αιτήσεις...
Η επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή αρχίζει πανελλαδικά 24 Φεβρουαρίου