Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών
Την κινητοποίηση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), στηρίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, η κινητοποίηση πραγματοποιείται την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, στις 12:30 μ.μ., στα Προπύλαια, με αιτήματα να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις που πλήττουν τον πυρήνα της δημόσιας εκπαίδευσης και ενάντια στην εξίσωση των πανεπιστημιακών πτυχίων με τους τίτλους των κολεγίων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών» τόσο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, όσο και στην πορεία, που θα ακολουθήσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
«Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι – Χρόνια πολλά με ενότητα»
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»