Μύκονος: Μαθητής μένει στην ίδια τάξη για να κάνει εμπόριο ναρκωτικών

Μαθητής που έπρεπε ήδη να έχει αποφοιτήσει από το σχολείο, κάνει το βαποράκι ναρκωτικών ουσιών, όπως καταγγέλλουν γονείς.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ανήλικος έμπορος ναρκωτικών πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο, όχι όμως για να παρακολουθήσει το μάθημα.

Τα κυκλώματα ναρκωτικών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν των αρχών, «απλώνουν τα πλοκάμια» τους ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές, άτομα υπεράνω υποψίας, ανήλικους μαθητές.

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλλουν γονείς μαθητών του Γυμνασίου της Μυκόνου καθώς μαθητής κάνει το «βαποράκι» με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Οι γονείς αλλά και η τοπική κοινωνία του νησιού είναι αναστατωμένη από το γεγονός που εκτυλίσσεται κι όπως αναφέρουν τα ναρκωτικά στο σχολείο παρελαύνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται ναρκωτικά στο σχολικό συγκρότημα από μαθητή που μένει στις τάξεις όπως αναφέρουν εσκεμμένα, ώστε να παίζει το ρόλο του διακινητή στο σχολείο παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει αποφοιτήσει.

Το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά σχολικά πλαίσια και οι γονείς το έχουν καταγγείλει άμεσα όπως έγινε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιπολ
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο
Ο 23χρονος φέρεται να εξαφάνισε στοιχεία και το κινητό της κοπέλας – Κρίσιμα ευρήματα από την έρευνα των Αρχών
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
«Χαρούμενη η Κίνα που... ανοίγω τα Στενά του Ορμούζ» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
δουκας
Μια σπάνια συνύπαρξη Τσίπρα, Δούκα, Χαρδαλιά και Μώραλη με φόντο βιβλίο για τονΜπουτάρη
Το γεγονός ότι τέσσερα πρόσωπα με τόσο διακριτό πολιτικό background δέχθηκαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, δίνει στην εκδήλωση έναν χαρακτήρα...
Μια σπάνια συνύπαρξη Τσίπρα, Δούκα, Χαρδαλιά και Μώραλη με φόντο βιβλίο για τονΜπουτάρη