Μύκονος: Μαθητής μένει στην ίδια τάξη για να κάνει εμπόριο ναρκωτικών
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Μαθητής που έπρεπε ήδη να έχει αποφοιτήσει από το σχολείο, κάνει το βαποράκι ναρκωτικών ουσιών, όπως καταγγέλλουν γονείς.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ανήλικος έμπορος ναρκωτικών πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο, όχι όμως για να παρακολουθήσει το μάθημα.

Τα κυκλώματα ναρκωτικών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν των αρχών, «απλώνουν τα πλοκάμια» τους ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές, άτομα υπεράνω υποψίας, ανήλικους μαθητές.

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλλουν γονείς μαθητών του Γυμνασίου της Μυκόνου καθώς μαθητής κάνει το «βαποράκι» με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Οι γονείς αλλά και η τοπική κοινωνία του νησιού είναι αναστατωμένη από το γεγονός που εκτυλίσσεται κι όπως αναφέρουν τα ναρκωτικά στο σχολείο παρελαύνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται ναρκωτικά στο σχολικό συγκρότημα από μαθητή που μένει στις τάξεις όπως αναφέρουν εσκεμμένα, ώστε να παίζει το ρόλο του διακινητή στο σχολείο παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει αποφοιτήσει.

Το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά σχολικά πλαίσια και οι γονείς το έχουν καταγγείλει άμεσα όπως έγινε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελο
Παρεμβάσεις Π.Ε.: Ζητούν μη αναγνώριση των ηλεκτρονικών εκλογών στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών
Καταγγελίες για αδιαφάνεια, παρατυπίες και αλλοίωση των δημοκρατικών διαδικασιών στις εκλογές για αντιπροσώπους της ΔΟΕ και νέα Διοικητικά Συμβούλια
Παρεμβάσεις Π.Ε.: Ζητούν μη αναγνώριση των ηλεκτρονικών εκλογών στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών
8ωρο
Το τέλος του 8ώρου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και η ευελιξία αλλάζουν την εργασία μέχρι το 2050
Η κατάργηση του «9-5», οι διεπαφές εγκεφάλου και η ριζική μεταμόρφωση των εταιρικών γραφείων
Το τέλος του 8ώρου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και η ευελιξία αλλάζουν την εργασία μέχρι το 2050