κλειστά σχολεία

   Κλειστά θα μείνουν σήμερα σχολεία, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, μετά τα προβλήματα κακοκαιρίας των προηγούμενων 24ωρων. Πάντως, στον νόμο Χαλκιδικής δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

  Στο μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στην Πιερία, όπου τις τελευταίες ώρες το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα.

Πτώσεις δένδρων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τη νύχτα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

   Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε επτά περιπτώσεις για κοπές και απομακρύνσεις κλαδιών και κορμών δένδρων από το οδόστρωμα, οι περισσότερες απ' αυτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και κάποιες σε Καλαμαριά και Κορδελιό.

   Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά σε δύο από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες επενέβησαν οι πυροσβέστες καταγράφηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

   Οι δυνατές ριπές ανέμου -που συνεχίζουν μέχρι και τις πρωινές ώρες- μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, σκουπίδια κι άλλα αντικείμενα στους δρόμους και γι' αυτό το λόγο η Τροχαία συνιστά την προσοχή στους οδηγούς οχημάτων. 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
32ος γραπτός ΕΣΔΔΑ: Βγήκε ο διαγωνισμός, μόνιμες προσλήψεις για όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης – Η κατανομή ανά τμήμα και οι ενότητες εξέτασης
32ος γραπτός ΕΣΔΔΑ: Βγήκε ο διαγωνισμός, μόνιμες προσλήψεις για όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Συνταξιούχους υπολογίζει ευρώ σε χαρτονομίσματα με κομπιουτεράκι
Επίδομα 300 ευρώ: Χαμηλότερα τα ηλικιακά όρια για τις συντάξεις χηρείας – Όλες οι αλλαγές
Διεύρυνση του επιδόματος των 300 ευρώ – Ποιες χήρες συνταξιούχοι κερδίζουν 5 χρόνια
Επίδομα 300 ευρώ: Χαμηλότερα τα ηλικιακά όρια για τις συντάξεις χηρείας – Όλες οι αλλαγές