ΙΕΠ: Συνέδριο «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ (ΜΝΑΕ)»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση της Επιμόρφωσης» και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5022549, ΣΑΕ3451 με κωδικό 2019ΣΕ34510002, Άξονες Προτεραιότητας 7, 8, 9, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 2988/08-04-2019 (ΑΔΑ: Ψ57ΔΟΞΛΔ-42Π) Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα του Υποέργου 1 «Υποστηρικτικές Ενέργειες για την Υλοποίηση Επιμόρφωσης» και ειδικότερα στο ΠΕ1.6: Αξιολόγηση της Επιμόρφωσης, περιλαμβάνεται η διοργάνωση Συνεδρίου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/11/2019 στην Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων που βρίσκεται επί της οδού Θεσσαλονίκης 151, Καλλιθέα 176 75.

Η διάρκεια του Συνεδρίου είναι από τις 09.30 έως τις 17.00. Στόχος είναι η παρουσίαση των θεωρητικών προσεγγίσεων και η ανάδειξη καλών πρακτικών στις μεθοδολογίες, μέσω των οποίων υπηρετήθηκαν οι στόχοι της παρέμβασης «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ (ΜΝΑΕ)» κατά τα δύο πρώτα έτη της εφαρμογής και η αξιοποίηση της εμπειρίας των εκπαιδευτικών για τη διαμόρφωση του επιμορφωτικού προγράμματος και του εκπαιδευτικού υλικού.

Στο Συνέδριο πρόκειται να λάβουν μέρος -με ανακοίνωση- εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές) που συμμετείχαν στις τρεις δράσεις της παρέμβασης ΜΝΑΕ: α) εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία για τα μαθήματα των Νέων Ελληνικών και των Μαθηματικών, β) θεσμός του/της Συμβούλου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕΠ 2/2 Καθηγητή/Καθηγήτριας και γ) Σύμβουλος Ψυχολόγος, κατά τα δύο τελευταία σχολικά έτη (2017-2018, 2018- 2019).

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υ.ΠΑΙ.Θ. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον δικτυακό τόπο https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία έως και τις 10 Νοεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται στα τηλέφωνα 213 1335 552 (κ. Βασίλειος Ραυτόπουλος, Υπεύθυνος Πράξης) για διαδικαστικά θέματα και 213 1335 503 (κ. Ε. Μακροστέργιος) για τεχνικά ζητήματα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iPhone
SpeakON: Η συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει τη φωνή σε έτοιμο κείμενο
Ένα νέο MagSafe αξεσουάρ για iPhone επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε μηνύματα, emails και σημειώσεις
SpeakON: Η συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει τη φωνή σε έτοιμο κείμενο
papoudes
Προσωπικότητα μετά τα 60: Μια νέα επιστημονική ματιά που ανατρέπει όσα πιστεύαμε
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες μας δείχνουν ότι η προσωπικότητα δεν είναι τόσο σταθερή όσο θεωρούσαμε, ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Προσωπικότητα μετά τα 60: Μια νέα επιστημονική ματιά που ανατρέπει όσα πιστεύαμε
dimitriaka_0.jpg
Πρωινό: Η τροφή του που μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση
Το πρώτο γεύμα της ημέρας δεν επηρεάζει μόνο την ενέργεια και το σώμα, αλλά φαίνεται πως παίζει ρόλο και στη λειτουργία του εγκεφάλου και της ψυχικής...
Πρωινό: Η τροφή του που μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση