Μετεγγραφές φοιτητών: Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις
Το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ανοίγει το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Παιδείας για τους φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά το διάστημα αυτό μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, για τις εξής περιπτώσεις:

  1. Μετεγγραφή με μοριοδοτούμενους λόγους
  2. Αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές
  3. Φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή, για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι από αύριο θα μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Αναλυτικά ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

σχετικά άρθρα

4 μόρια για προσλήψεις αναπληρωτών, αδιόριστων σε 10 ημέρες
4 μόρια για προσλήψεις αναπληρωτών, αδιόριστων σε 10 ημέρες
Εξ αποστάσεως αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που ζητούν οι προκηρύξεις, το δημόσιο, ο ΑΣΕΠ και οι προσλήψεις...
4 μόρια για προσλήψεις αναπληρωτών, αδιόριστων σε 10 ημέρες