ΠΔΕ Ν. Αιγαίου: Κατανομή πιστώσεων και αίτηση δήλωσης υποψηφίων για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ -ΚΕΣΥ
Για την ΠΔΕ Ν. Αιγαίου

Κατανομή πιστώσεων και δήλωση τοποθέτησης υποψηφίων για την πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2019-2020.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου μετά την  κατανομή των πιστώσεων που χορηγήθηκαν από το Υ.ΠΑΙ.Θ. καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. οι οποίοι είναι στους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. 2019-2020 στους παρακάτω κλάδους:

  • ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου: Οι υποψήφιοι του επικουρικού πίνακα που είναι στη θέση 6 και 7.
  • ΠΕ23-Ψυχολόγων: Οι υποψήφιοι που  στον επικουρικό είναι στη θέση 24, 27 και από 42 έως και 59.
  • ΠΕ28-Φυσιοθεραπευτών: Οι υποψήφιοι του επικουρικού πίνακα με σειρά από 4 έως 6.
  • ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών: Οι υποψήφιοι που στον επικουρικό είναι στη θέση 4.
  • ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών: Οι υποψήφιοι του κύριου πίνακα με σειρά  από 38 έως 55.
  • ΔΕ01-Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό:  Ο υποψήφιος που βρίσκεται στη θέση 48.

να συμπληρώσουν την Αίτηση-Δήλωση  για την προτίμηση της τοποθέτησης τους στα λειτουργικά κενά ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, όπως αναφέρονται στον συνημμένο πίνακα κατανομής των πιστώσεων και να την καταθέσουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου είτε αυτοπροσώπως, είτε να την αποστείλουν με  email ([email protected])  σκαναρισμένη (ώστε να είναι υπογεγραμμένη), από την Δευτέρα 07/10/2019 έως και την Τετάρτη 09/10/2019. 

ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά την αποστολή της αίτησης δήλωσης προτίμησης για την τοποθέτηση του ΕΕΠ /ΕΒΠ με  email   είναι απαραίτητο να ζητάτε αναφορά παράδοσης όπως και να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22810 79633 και 22810 79615 με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την επιβεβαίωση παραλαβής της δήλωσης προτίμησης.

Διευκρινίσεις:

     1) Σε περίπτωση που υποψήφιος δεν επιθυμεί την πρόσληψή του για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση.

     2) Σε περίπτωση που υποψήφιος για πρόσληψη δεν υποβάλλει δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση, ούτε υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψή του, θα τοποθετηθεί στο νομό στον οποίο έχει προσληφθεί σύμφωνα με την αρχική του αίτηση, τη σειρά κατάταξής του και σε κενή θέση η οποία δεν θα έχει δηλωθεί από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους για πρόσληψη στον κλάδο του.

     3) Εάν στην αρχική ή τροποποιητική αίτηση δεν είχε δηλωθεί κάποιος νομός, τότε δεν υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί κενό του νομού αυτού στην  Αίτηση-Δήλωση Τοποθέτησης.

     4) Οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται, σύμφωνα με την παρ. 9 της εγκυκλίου 56267/Ε4/05-04-2018 (ΜΕΡΟΣ Ε΄: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ), θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Όσοι υποψήφιοι δεν προσέλθουν εμπρόθεσμα για να αναλάβουν υπηρεσία ή παραιτηθούν μετά την ανάληψη υπηρεσίας, απολύονται και διαγράφονται από τον πίνακα για το διανυόμενο σχολικό έτος.  Ημερομηνία ανακοίνωσης πρόσληψης θεωρείται η ημερομηνία έκδοσης και ανάρτησης των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στην Διαύγεια

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ-ΚΕΝΩΝ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-2019-1

σχετικά άρθρα

Δικηγόροι και ψυχολόγος χορηγούσαν έναντι αδράς αμοιβής γνωματεύσεις σε αιτούντες άσυλο
Δικηγόροι και ψυχολόγος χορηγούσαν έναντι αδράς αμοιβής γνωματεύσεις σε αιτούντες άσυλο
Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός στη Μυτιλήνη είχαν στήσει εγκληματικό δίκτυο
Δικηγόροι και ψυχολόγος χορηγούσαν έναντι αδράς αμοιβής γνωματεύσεις σε αιτούντες άσυλο
Κροατία: Φοιτητές από τη Νιγηρία κατέληξαν σε καταυλισμό προσφύγων γιατί οι αστυνομικοί δεν τούς πίστευαν
Κροατία: Φοιτητές από τη Νιγηρία κατέληξαν σε καταυλισμό προσφύγων γιατί οι αστυνομικοί δεν τούς πίστευαν
Οι δύο 18χρονοι είχαν πάει στη χώρα για να διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ - Συνελήφθησαν ως μετανάστες χωρίς...
Κροατία: Φοιτητές από τη Νιγηρία κατέληξαν σε καταυλισμό προσφύγων γιατί οι αστυνομικοί δεν τούς πίστευαν