Έως το τέλος του έτους οι διορισμοί στην ειδική αγωγή εκτιμά η Ν. Κεραμέως
Εντός χρονοδιαγράμματος θα υλοποιηθούν οι διορισμοί στην ειδική αγωγή σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας - Καμία δέσμευση για μόνιμες προσλήψεις στη γενική

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην ειδική αγωγή εκτιμά η Νίκη Κεραμέως. «Μία από τις πρώτες ενέργειες που έκανα και εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα στο Υπουργείο Παιδείας ήταν αμέσως να συναντηθούμε με το ΑΣΕΠ, προκειμένου να επισπευσθεί αυτή η διαδικασία διορισμών στην ειδική αγωγή που έχει τέτοια μεγάλη ανάγκη από διορισμούς. Και επισπεύσαμε τις διαδικασίες και επειδή ακριβώς επισπεύσαμε τις διαδικασίες σε πολύ καλή συνεργασία με το ΑΣΕΠ, το οποίο εργάζεται πάρα πολύ σκληρά προς αυτόν τον στόχο» ανέφερε η υπουργός από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως «ήδη δημοσιεύτηκαν οι πρώτοι πίνακες και ήδη είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος για να ολοκληρωθούν αυτοί οι διορισμοί εντός του 2019».

Σε ό,τι αφορά τις 10.500 μόνιμες προσλήψεις στη γενική εκπαίδευση που είχε προαναγγείλει η προηγούμενη κυβέρνηση, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε πως μόνιμοι διορισμοί στη γενική θα γίνουν μόνο εφόσον βρεθεί το δημοσιονομικό περιθώριο «και μετά από αναλυτική καταγραφή των κενών, θα προχωρήσουμε σε στοχευμένες προσλήψεις, εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

akinita enfia
«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 36.000€ και κάλυψη 90% για επανένταξη ακινήτων στην αγορά
Έως 36.000 ευρώ επιδότηση για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω» με κάλυψη έως 90%
«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 36.000€ και κάλυψη 90% για επανένταξη ακινήτων στην αγορά
νοσοκομειο
Συναγερμός στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία: Δύο παιδιά στη ΜΕΘ λόγω γρίπης
Αύξηση πάνω από 30% στις εισαγωγές – Οι γιατροί προειδοποιούν για σοβαρές επιπλοκές και τονίζουν την ανάγκη εμβολιασμού
Συναγερμός στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία: Δύο παιδιά στη ΜΕΘ λόγω γρίπης