«Έπαθα σοκ όταν με πήρε τηλέφωνο για συγχαρητήρια ο πρωθυπουργός»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Γιάννη Ιατρού που συγκέντρωσε 19.753 μόρια και πέρασε πρώτος στην Ιατρική

Ήταν ο μαθητής με την υψηλότερη βαθμολογία από όλους που πέρασε στην Ιατρική Αθηνών μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2019. Συγκέντρωσε 19.753 μόρια, όπως προέκυψε με την ανακοίνωση των βάσεων.

Ο Ιωάννης Ιατρού άγγιξε το απόλυτο σε όλα τα μαθήματα, ανέφερε ότι το καθημερινό διάβασμά του είχε αυξομειώσεις όσον αφορά τον χρόνο του, ενώ διάβαζε κατά μέσο όρο 5 ώρες την ημέρα, κάνοντας και ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο νεαρός αριστούχος αναφέρθηκε και στη στιγμή που του τηλεφώνησε από το προσωπικό του τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, προκειμένου να τον συγχαρεί. «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Με χαιρέτισε και μου λέει "Κυριάκος Μητσοτάκης". Έπαθα σοκ. "Αλήθεια;", του λέω. "Ναι". Μου έδωσε συγχαρητήρια για την επίδοσή μου, αλλά εγώ ήμουν λίγο σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω του πω πολλά πράγματα, του είπα "ευχαριστώ"».

Ο Ιωάννης παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε πως θα έχει τόσο υψηλή βαθμολογία, καθώς και ότι υπάρχουν συμμαθητές του από το σχολείο, που άξιζαν την ίδια πρωτιά, καθώς κατέβαλαν την ίδια προσπάθεια όσο ο ίδιος, ή και ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά την επιδίωξή του, επισήμανε πως ακόμη δεν είναι σίγουρος για το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, διότι θα ήθελε να μπορεί να έχει μια επιλογή ιδρύματος στις ΗΠΑ, στον αντίστοιχο τομέα.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Άριστα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία από το υπουργείο Παιδείας
Άριστα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία από το υπουργείο Παιδείας
Δήλωση των Αιρετών με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για την εγκύκλιο σε σχέση με τις fast track υπηρεσιακές μεταβολές
Άριστα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία από το υπουργείο Παιδείας