Ενημερωτικό για τις προσλήψεις ΕΕΠ και ΕΒΠ για το έτος 2019-2020
Του Αιρετού του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΕΠ και ΕΒΠ Βορείου Αιγαίου, Μιχάλη Βάρκα

Ενημερωτικό εξέδωσε ο Αιρετός στο ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου Μιχάλης Βάρκας, αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2019-20.

Ο Αιρετός διευκρινίζει – υπενθυμίζει στους συναδέλφους αρκετά ζητήματα των επικείμενων προσλήψεων αναπληρωτών.

Δείτε το Ενημερωτικό του Αιρετού Μιχάλης Βάρκας, Αιρετός στο ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου

Αγαπητοί συνάδελφοι, Καθώς γίνομαι αποδέκτης σχετικών ερωτημάτων αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2019-20, θα ήθελα να διευκρινίσω-υπενθυμίσω τα εξής:

1. Οι διαδικασίες που θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα αφορούν προσλήψεις ΜΟΝΟ αναπληρωτών ανά ΠΔΕ και όχι ανά την επικράτεια. Δεν έχουν σχέση με τις μόνιμες προσλήψεις οι οποίες θα γίνουν βάσει ενιαίου πίνακα και που όπως φαίνεται θα καθυστερήσουν αφού δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη οι προσωρινοί πίνακες από το ΑΣΕΠ.

2. Η διαδικασία που επίκειται σχετίζεται με τους αξιολογικούς πίνακες του 2018 και όχι με τις ενέργειες (εγγραφή στον ΟΠΣΥΔ, κατάθεση δικαιολογητικών κ.τ.λ.) που έγιναν το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2019 και αφορούσαν τις εξαγγελθείσες μόνιμες προσλήψεις (αλλά και αναπληρωτών εφόσον οι διαδικασίες ολοκληρώνονταν έγκαιρα, κάτι που τελικά δεν έγινε).

3. Όσοι-όσες έκαναν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2019

ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι για θέση αναπληρωτή το αμέσως προσεχές διάστημα, αφού οι προσλήψεις θα γίνουν βάσει των πινάκων του 2018. Θα συμμετέχουν βέβαια στη διαδικασία για μόνιμες προσλήψεις.

4. Όσοι από τους υποψήφιους του 2018 είχαν αρνηθεί πέρυσι κάποια θέση αναπληρωτή δεν αποκλείονται και μπορούν φέτος να συμμετέχουν στη διαδικασία και ενδεχομένως να προσληφθούν.

5. Το γεγονός ότι κάποιος προσελήφθη πέρυσι δεν εγγυάται ότι θα προσληφθεί και φέτος (ιδίως αν είναι χαμηλά στον αξιολογικό πίνακα) και αντίστροφα το γεγονός ότι κάποιος δεν προσελήφθη πέρυσι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα προσληφθεί φέτος. Εξαρτάται από τον αριθμό των πιστώσεων, τα λειτουργικά κενά, την πιθανή άρνηση κάποιων συνυποψηφίων, ακόμη και από τα αν οι πιστώσεις θα δοθούν σε μεγάλες φάσεις στην αρχή ή σε πολλές κατά τη διάρκεια του έτους.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο αριθμός των πιστώσεων θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα και ότι θα υπάρξει μια μεγάλη φάση προσλήψεων στην αρχή. Μένει να το δούμε στην πράξη. 

Διαβάστε ακόμα:

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή του Παν.Αιγαιου

Μοριοδοτούμενη κατάρτιση στη Διαπολιτισμική Εκπ/ση για μαθητές με προσφυγικό - μεταναστευτικό υπόβαθρο

diapolitismiki

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
Η ανασκόπηση των χημικών ουσιών και των τοξικών επιπτώσεων των αρωματικών γεύσεων στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και η ανάγκη για αυστηρότερη ρύθμιση και...
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Οι κίνδυνοι των αρωματικών ενώσεων: Ανάγκη για σφιχτότερη ρύθμιση και δημόσια ευαισθητοποίηση
sxoleio
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Εκπαιδευτικοί: O υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1η Μαΐου
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
anoia.jpg
Αν ο γονιός μου έχει άνοια, θα αποκτήσω κι εγώ; Οσα πρέπει να γνωρίζετε για την άνοια σε 10 λεπτά
Τα νέα όπλα κατά του Αλτσχάιμερ και τα μυστικά της οξύνοιας (Βίντεο).
Αν ο γονιός μου έχει άνοια, θα αποκτήσω κι εγώ; Οσα πρέπει να γνωρίζετε για την άνοια σε 10 λεπτά