Τους πρώτους 28 Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν από αύριο καθήκοντα στα χαρτοφυλάκια του νέου υπουργικού συμβουλίου ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας (τομέας που μεταφέρθηκε από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Ανάπτυξης) ορίζεται ο Θανάσης Κυριαζής.
Ποιος είναι ο Θανάσης Κυριαζής Θανάσης Κυριαζής
Ο Αθανάσιος Κυριαζής είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης με γνωστικό αντικείμενο Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Νέες Τεχνολογίες. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το Τμήμα Μαθηματικών και Διδάκτορας του ιδίου Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει επισκέπτης Ερευνητής Πανεπιστημίων των ΗΠΑ (ενδεικτικά του University of Maryland, SUNY Buffalo), της Αγγλίας, της Τσεχίας, της Τουρκίας κλπ. Έχει διατελέσει επί αρκετά χρόνια Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ίδιου Υπουργείου. Επιπλέον διετέλεσε σύμβουλος Εταιρειών, Ιδρυμάτων και Οργανισμών, σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Έχει υπάρξει Εθνικός Εκπρόσωπος σε Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό ερευνητικών εργασιών και άρθρων σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά, έχει συγγράψει τέσσερις μονογραφίες και έξι επιστημονικά συγγράμματα, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και ημερίδων.
Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Βούτσινος νέος γενικός γραμματέας Δια Βίου Μάθησης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ