Τα Αρσάκεια στην κορυφή του Ευρωκοινοβουλίου Νέων!
Αρσάκεια σχολεία

Η συντονίστρια του Αγγλικού Τμήματος των Αρσακείων Σχολείων κ. Ασπασία Κοντογιάννη επελέγη να συνοδεύσει την Εθνική Ελλάδος –η οποία αποτελείται από 6 μαθητές από όλα τα σχολεία της Ελλάδας, τρεις εκ των οποίων είναι από τα Αρσάκεια!– στην 91η Διεθνή Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο το επόμενο φθινόπωρο.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τους μαθητές των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων όσο και για την κ. Κοντογιάννη, η οποία έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων. Επιστέγασμα της πορείας αυτής είναι η θέση που της δόθηκε, μετά από γραπτή και προφορική αξιολόγηση, στο εκπαιδευτικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, αφού συναγωνίστηκε συναδέλφους της από όλη την Ευρώπη!

tsitsiridakis_eyp.jpg

Η Ελληνική Αντιπροσωπία επελέγη και συγκροτήθηκε μετά από τετραήμερο διαγωνισμό κατά τη διάρκεια της 39ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής, που πραγματοποιήθηκε στο Deree College στις 18-22 Απριλίου 2019. Τρία από τα έξι μέλη τής ομάδας που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Διεθνή Συνδιάσκεψη είναι οι μαθητές Χριστίνα-Ιωάννα Αλεξανδρή (Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης), Ανδριανή Καρδάτου (Α' Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού) και Χρήστος Τσιτσιριδάκης (Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης), ενώ οι μαθητές Ροζάννα Κάτσαρη και Πάνος Αλεξάνδρου διακρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στις περιφερειακές συνδιασκέψεις του ΕΚΝ.

panos_alexandrou_kai_alexandri.jpg

Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγήτριες Αγγλικών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Ασπασία Κοντογιάννη, Ξένια Κουτσιλιέρη και Ιωάννα Βασιλοπούλου.

Περισσότερα εδώ: https://www.arsakeio.gr/gr/latest/39726-ta-arsakeia-sthn-koryfh-tou-eurwkoinobouliou-newn

best of network

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον Ρουμάνο που συνελήφθη στις ΗΠΑ για δολοφονία που διέπραξε το 1994
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον Ρουμάνο που συνελήφθη στις ΗΠΑ για δολοφονία που διέπραξε το 1994
Ο 44χρονος κατηγορείτο για έγκλημα το οποίο παρέμενε επί σειρά ετών στο αρχείο με την ένδειξη "αγνώστων δραστών" και επρόκειτο να παραγραφεί την...
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών στον Ρουμάνο που συνελήφθη στις ΗΠΑ για δολοφονία που διέπραξε το 1994