Εκτός λειτουργίας παραμένει εδώ και αρκετή ώρα η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια (e-eggrafes), με αποτέλεσμα να προκαλείται εκνευρισμός σε γονείς που προσπαθούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση. Άγνωστος παραμένει ο χρόνος επαναφοράς της σελίδας.
Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση.
Για τους/τις ανή-λικους/-ες μαθητές/-τριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δε διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool. Στην τελευταία περίπτωση, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom