Thumbnail
"Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να μπορούνε οι φοιτητές να παρεμβαίνουν στις συγκλήτους"

Παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ πραγματοποίησαν φοιτητές, νωρίτερα τ απόγευμα της Τετάρτης. Αίτημά τους είναι να εκπροσωπούνται στις συνεδριάσεις του οργάνου.

"Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να μπορούνε οι φοιτητές να παρεμβαίνουν στις συγκλήτους", δήλωσε το μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, Ευθύμης Κυρατζής, και χαρακτήρισε "κοροϊδία" την εκπροσώπηση των φοιτητών που προβλέπει ο νόμος.

Με δηλώσεις τους, εκπρόσωποι των φοιτητών διέψευσαν ότι έκαναν κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η Σύγκλητος και ότι απείλησαν, χτύπησαν ή κράτησαν ομήρους τα μέλη του οργάνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα