ΠΑΔΑ: Δεύτερος γύρος πρυτανικών εκλογών τη Δευτέρα
Το Alfavita παρουσιάζει τα αναλυτικά αποτελέσματα της σημερινής διαδικασίας

Διεξήχθησαν σήμερα, 15 Μαΐου 2019, οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το Alfavita παρακολουθώντας στενά τη διαδικασία σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών:

Πρώτος αναδείχθηκε ο καθηγητής του Τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, Παναγιώτης Καλδής, με 261 ψήφους και ποσοστό 45,39%.

Δεύτερος ακολούθησε ο καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, Ιωάννης Τσάκνης με 256 ψήφους και ποσοστό 44,52%.

Τρίτη αναδείχθηκε η καθηγήτρια του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, Μαρία Βενετίκου, με 58 ψήφους και ποσοστό 10,09%.

Τη Δευτέρα ο επαναληπτικός γύρος των εκλογών

Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, αναμένεται να διεξαχθεί ο δεύτερος, επαναληπτικός, γύρος των πρυτανικών εκλογών του Ιδρύματος.

Από τα μέλη  ΕΔΙΠ,ΕΤΕΠ και διοικητικούς υπαλλήλους οι υποψήφιοι Πρυτάνεις έλαβαν:

Π. Καλδής 219 ψήφους

Γ. Τσάκνης 126

Μ. Βενετίκου 19

Ακυρα 8

Λευκά 14

Νέα εποχή για το Ίδρυμα

Πλέον το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Μετά τη μεταβατική περίοδο του πρώτου έτους λειτουργίας και την ενοποίηση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, η νέα πρυτανική αρχή θα κληθεί να αντιμετωπίσει προβλήματα, ελλείψεις και οργανωτικές αστοχίες που διαπιστώθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Καλείται παράλληλα να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα του Ιδρύματος με το βλέμμα στραμμένο στη δυναμική ανάπτυξή του, την εδραίωση του στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και την ενίσχυση της διεθνούς αναγνώρισης του Πανεπιστημίου.

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα