Thumbnail
Πρόσληψη ΕΒΠ σε Γενικά Σχολεία και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και απόλυση λόγω παραίτησης Ψυχολόγου(ΠΕ23) σε ΣΜΕΑΕ

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή pdf

Πρόσληψη και τοποθέτηση - διάθεση αναπληρωτών Ειδικού ΒοηθητικούΠροσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2018-2019 - Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 Πρόσληψη και τοποθέτηση - διάθεση αναπληρωτών Ειδικού ΒοηθητικούΠροσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2018-2019 - Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Απόλυση αναπληρωτή Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, λόγω παραίτησης για το διδακτικό έτος 2018-2019 - Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.  

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θουκυδίδη
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;
Σε έναν κόσμο που η επιτυχία μετριέται σε gigabytes, ο Φιλόλογος μοιάζει με τον τελευταίο των Μοϊκανών μέσα σε ένα data center
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;
Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες
Βίζα σε δύο χρόνια και πρεσβείες που απορρίπτουν υποψηφίους: Τα ανυπέρβλητα εμπόδια που μετατρέπουν την εξωστρέφεια των ΑΕΙ σε «κλειστό κλαμπ»
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες