Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις... ένας υποψήφιος

Εκπαίδευση 0

Κατάληψη της ΔΔΕ Ρεθύμνου

ντουντούκα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ρέθυμνο

Κατάληψη στο κτίριο της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και ομάδα αναπληρωτών/τριών και μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στόχος της κατάληψης ήταν «να διατρανώσουν» όπως δήλωσαν: «την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο αποσκοπεί στο να οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες συναδέλφισσες και συναδέλφους αναπληρώτριες και αναπληρωτές».

Για τον λόγο αυτό θα σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων και συναδελφισσών τους αποφασισμένοι όπως δήλωσαν: «Να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου και τον διορισμό όλων των συμβασιούχων συναδέλφων τους στο δημόσιο σχολείο. Ζητάμε μόνιμους μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση και λέμε όχι στο προσοντολόγιο».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση