Thumbnail
Ενημέρωση του Βασίλη Βούγια

Από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 διαπιστώνεται η παύση της λειτουργίας των Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.), των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), των Γραφείων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑ.Σ.Ε.Π.) και των Κέντρων Συμβουλευτικής - Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.).

Αυτό ορίζει η Υπουργική Απόφαση Φ.351.1/53/206591/Ε3/29-11-2018, της οποίας εκκρεμεί η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με την ίδια Απόφαση, από Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018,  διαπιστώνεται η λήξη της θητείας των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης, των κάθε είδους Προϊσταμένων και του προσωπικού με θητεία των ανωτέρω καταργούμενων υπηρεσιών ή οργανικών μονάδων.

 

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefaliko.jpg
Τρεις "αθώες" καθημερινές συνήθειες που μπορεί να κρύβουν κινδύνους για τον εγκέφαλο
Υπάρχουν λιγότερο προφανείς συνήθειες της καθημερινότητας που, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο.
Τρεις "αθώες" καθημερινές συνήθειες που μπορεί να κρύβουν κινδύνους για τον εγκέφαλο
kathigites
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία τους
Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς των μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία τους
βιβλία
Μια λέξη που δίνει σχήμα στο φως
Η ελληνική γλώσσα ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δημιουργεί λέξεις που αποδίδουν με ακρίβεια ακόμη και τις πιο αφηρημένες έννοιες.
Μια λέξη που δίνει σχήμα στο φως