Thumbnail
Τι ανακοίνωσε ο Κώστας Γαβρόγλου

Τρία δημόσια σχολεία θα είναι ανοιχτά από αύριο στις πληγήσες περιοχές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης, στα πλαίσια της Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών και των οικογενειών τους που επλήγησαν από την πύρινη φονική λαίλαπα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, κατά την απάντησή του στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση, από αύριο εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο ΕΠΑΛ της Ραφήνας, καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης. Οι γονείς θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους για δημιουργικές απασχολήσεις, αλλά και συζητήσεις.

Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας χαιρέτισε τη συμβολή της ΔΟΕ που αύριο, όπως είπε, και διά του προέδρου της, θα είναι παρούσα «για να συζητήσουν σε αυτές τις πραγματικά ανείπωτα δύσκολες στιγμές που ζούνε γονείς και παιδιά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»