Thumbnail
ΑΣΠΑΙΤΕ

Παράταση Υποβολής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ

Σύμφωνα με την Πράξη 23/20.07.2018/Θ 4.1 παρατείνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιφέροντος για φοίτηση στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ μέχρι την Πέμπτη 23/08/2018 και ώρα 23:59 και Ημερομηνία Κλήρωσης την Δευτέρα 27/08/2018 και ώρα 11:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΠΑΙΚ ΚΑΙ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΠΠΑΙΚ)ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (ΠΕΣΥΠ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

 ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι αιτήσεις συμμετοχής στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ λήγουν στις 23 Αυγούστου 2018.

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Τμήματος Διοικητικών Υποθέσεων ΑΣΠΑΙΤΕ - 2102896720

Γενικό Πρωτόκολλο ΑΣΠΑΙΤΕ - 2102896734

Γραμματεία ΕΠΠΑΙΚ - 2102896745

Γραμματεία ΠΕΣΥΠ - 2102896733

Γραφείο Υποστήριξης ΕΑΠ - 2610 367 749

Για οποιοδήποτε ζήτημα που προκύπτει με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610367749 και στο email : [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tiri
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό npj Science of Food, τα ώριμα τυριά περιέχουν κατά μέσο όρο 1.857 σωματίδια...
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή