Eνα σχεδόν απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εξεταστική αίθουσα των Χανίων κατά τη διάρκεια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα σε Λύκειο στο κέντρο της πόλης, μαθητής που διαγωνιζόταν στις πανελλήνιες κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας αντί να παραδώσει στον επιτηρητή το τετράδιο με τις απαντήσεις του, παρέδωσε τις ερωτήσεις – εκφωνήσεις των θεμάτων και έφυγε από την αίθουσα παίρνοντας μαζί του το τετράδιο με τις απαντήσεις που είχε γράψει!
Στη συνέχεια επέστρεψε μία ώρα μετά στην αίθουσα με το τετράδιο των απαντήσεων του, λέγοντας πως κατά λάθος μπέρδεψε τα χαρτιά!
Για το περιστατικό έχουν κινηθεί διαδικασίες σε πειθαρχικό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στ. Ζερβάκης, αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις επί τούτου, όταν τα “Χ.Ν.” επικοινώνησαν μαζί του για να επιβεβαιώσει ή όχι το συμβάν.
Πηγή: haniotika-nea.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ