Thumbnail
Αναρτήθηκαν τα θέματα στα ΕΠΑΛ

Με τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ιστορία των Τεχνών – Έργα και Δημιουργοί(ν.4186)* συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων.

Τα θέματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά τις 10.00

Οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων επιστρέφουν στα εξεταστικά τους κέντρα αύριο, Τετάρτη, με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον. * Στο μάθημα Ιστορία των Τεχνών – Έργα και Δημιουργοί, εξετάζονται

α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018   και

β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση (Μόνο για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Πατήστε πάνω στους συνδέσμους για να δείτε τα θέματα αναλυτικά 

Για τα θέματα 'Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)'
ΕΠΑΛ (ημερήσια) πατήστε εδώ.


Για τα θέματα 'Στοιχεία Μηχανών'
ΕΠΑΛ (ημερήσια) πατήστε εδώ.


Για τα θέματα 'Ναυσιπλοϊα ΙΙ'
ΕΠΑΛ (ημερήσια) πατήστε εδώ.


Για τα θέματα 'Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις'
ΕΠΑΛ (ημερήσια) πατήστε εδώ.


Για τα θέματα 'Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί'
ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

keik
Το μυστικό του τέλειου κέικ σοκολάτας: Όταν η γεύση συναντά την επιστήμη
Πίσω από κάθε αφράτη μπουκιά κρύβονται χημικές αντιδράσεις, σωστές αναλογίες και επιλογές που επηρεάζουν όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το περιβάλλον
Το μυστικό του τέλειου κέικ σοκολάτας: Όταν η γεύση συναντά την επιστήμη
γεμιστα
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
Κολοκυθάκια τηγανητά και γεμιστά ξεχώρισαν στη διεθνή κατάταξη για το 2026, αποσπώντας κορυφαίες βαθμολογίες από χιλιάδες ταξιδιώτες και καλοφαγάδες
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά