Thumbnail
Διαβάστε παρακάτω την  πρόσκληση για την πολύ σημαντική ημερίδα «Ολυμπιακή Εκεχειρία και Εκπαίδευση: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις» που πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου στο Αμφιθέατρο AULA της Φιλοσοφικής Σχολής

Θεωρούµε ιδιαίτερη τιµή την παρουσία σας στην  Επιστημονική Ηµερίδα συνδιοργανώνει το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών µε το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 µε 17.00 στο Αμφιθέατρο AULA της Φιλοσοφικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, µε θέµα:

«Ολυμπιακή Εκεχειρία και Εκπαίδευση: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις»

Με εκτίµηση,

Η Πρόεδρος του Τμήματος Φ.Π.Ψ. Μαρία-Ζωή Φουντοπούλου και

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνος Φίλης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin