Παραιτήθηκε η Θάλεια Δραγώνα από Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ
Παραιτήθηκε από την θέση της ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ, Θάλεια Δραγώνα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της γενικής Συνέλευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ στις 12-3-2018, η Κοσμήτωρ ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τη Συνεδρία της Συγκλήτου της 28ης Φεβρουαρίου 2018, η οποία είχε ως πρώτο θέμα την αναδιάταξη Τμημάτων του Πανεπιστημίου και την ίδρυση νέων Τμημάτων στη Φιλοσοφική Σχολή.

Η Κοσμήτωρ ενημέρωσε το σώμα για την πρόθεσή της να παραιτηθεί λόγω της μη τήρησης των διαδικασιών ακαδημαϊκού διαλόγου στο πλαίσιο του ανωτάτου θεσμικού οργάνου του Πανεπιστημίου και μάλιστα με αφορμή το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα της αναδιάρθρωση της δομής του Πανεπιστημίου και της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ συμμερίζεται απόλυτα την απόφαση της Κοσμήτορος να παραιτηθεί και εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για τις διαδικασίες λήψης ακαδημαϊκών αποφάσεων στο ΕΚΠΑ.

best of network

σχετικά άρθρα