Πριν από λίγο, ομάδα ατόμων εισήλθε στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου, στην οδό Ακαδημίας, εμποδίζοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών του πανεπιστημίου.
«Δε γνωρίζουμε από ποιο χώρο είναι τα άτομα αυτά, μόνο ότι ζητούν δικαίωση για το Νίκο Γιατζόγλου», ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος. Όπως διαβεβαίωσε ο πρύτανης, γίνεται προσπάθεια να διαταραχθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η λειτουργία της πρυτανείας. «Μέχρι να λήξει η κατάληψη, θα μεταφερθούν οι -ούτως ή άλλως λίγες- υπηρεσίες της πρυτανείας που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, σε γειτονικά γραφεία του πανεπιστημίου», ενημέρωσε ο ίδιος.
Σημειώνεται, ότι ο Νίκος Γιατζόγλου συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
ΑΠΕ ΜΠΕ
(φωτογραφία αρχείου)
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ