Thumbnail
Journalism and Content in the new media era seminar (09/02 - 30/03 2018)

Το σεμινάριο Journalism & Content in the new media era μεταφέρεται για τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 13 Απριλίου. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College ενώ οι εγγραφές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μέσω του site του κολεγίου.  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμασυνδιοργανώνεται από το ATH/TECH και την 24MEDIA.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ + ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

Το Journalism & content in the New Media Era είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο δίνει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για το ψηφιακό περιβάλλον της δημοσιογραφίας.

Ο κόσμος της δημοσιογραφίας έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια με την κλασική σχέση μέσου και μηνύματος να παίρνει διαφορετικές μορφές, χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αλλά και την συμμετοχή του τελικού χρήστη στην παραγωγή των ειδήσεων. Τι αποτελεί είδηση; Ποιος ο ρόλος του δημοσιογράφου; Τι είναι τα fake news; Ποια τα skills που πρέπει να έχει ένας δημοσιογράφος στις μέρες μας;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντώνται από ανθρώπους με πολύτιμη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της παραγωγής περιεχομένου, μέσα από ένα ταχύρυθμο αλλά ουσιαστικό διαδραστικό πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά την Agenda του σεμιναρίου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Είναι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο 72 ωρών το οποίο στοχεύει στο να εξοπλίσει εκείνους που ενδιαφέρονται για τον κόσμο της ψηφιακής δημοσιογραφίας με τα απαραίτητα ερεθίσματα και τις πρακτικές ώστε να κάνουν με σιγουριά τις κινήσεις τους στον χώρο αυτό.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο, τα μαθήματα που έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα αυτό βρίσκονται στο επίκεντρο των απαιτήσεων της ψηφιακής εποχής και αποτελούν τον πυρήνα των γνώσεων που κάποιος πρέπει να αποκομίσει εισερχόμενος ή ασχολούμενος με τα νέα ψηφιακά μέσα.

Στο σεμινάριο δίνεται έμφαση στην διάδραση και στην πρακτική εξάσκηση, μέσο ασκήσεων ή case studies, ώστε οι συμμετέχοντες να μην μένουν απλά στην θεωρία αλλά να δοκιμάζουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε πραγματικές συνθήκες δημοσιογραφικής εργασίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Νέους και νέες, φοιτητές ή απόφοιτους σχολών δημοσιογραφίας, marketing και επικοινωνίας, διοίκησης επιχειρήσεων, που θέλουν να εργαστούν στον κόσμο των digital media ή η δουλειά τους απαιτεί γνώσεις γύρω από τους νέους τρόπους επικοινωνίας μέσο τεχνολογίας.

- Στελέχη επιχειρήσεων των digital media που θέλουν να δουν και να μάθουν από έμπειρα στελέχη της αγοράς μεθοδολογίες τρόπους και εφαρμοσμένα παραδείγματα.
- Δημοσιογράφους της τηλεόρασης, των εντύπων και των εφημερίδων που θέλουν να κατανοήσουν και να προσαρμόσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με την ψηφιακή δημοσιογραφία.
- Στελέχη της αγοράς επικοινωνίας που θέλουν να κατανοήσουν τον κόσμο των digital media και τις  πρακτικές του.

Εγγραφές Εδώ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η 24MEDIΑ, ως συν-διοργανωτής του σεμιναρίου, προσφέρει έως δύό (2) θέσεις πρακτικής άσκησης, 3μηνης διάρκειας και 6ωρης απασχόλησης σε δύο (2) συμμετέχοντες, βάσει της υψηλότερης βαθμολογίας που θα συγκεντρώσουν στην τελική εργασία που θα τους δοθεί.*

*Τα κριτήρια αξιολόγησης καθώς και τα ονόματα της επιτροπής αξιολόγησης θα δοθούν με την ανάθεση της τελικής εργασίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κλειδώθηκε στο μπαλκόνι 5χρονο παιδί στον Πειραιά
Καμίνια: «Δεν έγινε και καμιά δολοφονία, πώς κάνετε έτσι» λέει η μητέρα του 5χρονου
«Το μόνο λάθος μου που η κόρη μου έφυγε και πήγε στο περίπτερο και παράτησε το μωρό μόνο του»
Καμίνια: «Δεν έγινε και καμιά δολοφονία, πώς κάνετε έτσι» λέει η μητέρα του 5χρονου
λαν
Ο Λάνθιμος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας φορώντας καρφίτσα με την παλαιστινιακή σημαία
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη νέα του ταινία «Bugonia», ο Λάνθιμος εμφανίστηκε φορώντας στο πουκάμισό του μια καρφίτσα με την...
Ο Λάνθιμος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας φορώντας καρφίτσα με την παλαιστινιακή σημαία
ΓΑΖΑ
«Στο χείλος της κατάρρευσης» η Γάζα - Περισσότεροι από 514.000 άνθρωποι ζουν ήδη υπό συνθήκες λιμού
Η επικεφαλής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP), Σίντι ΜακΚέιν, επισκέφθηκε πρόσφατα τη Γάζα και μετέφερε εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης
«Στο χείλος της κατάρρευσης» η Γάζα - Περισσότεροι από 514.000 άνθρωποι ζουν ήδη υπό συνθήκες λιμού
Παναγιώτης Χατζησάββας, ΣΕΠΕ Ημαθίας
Π. Χατζησάββας (ΣΕΠΕ Ημαθίας) για Πειθαρχικό Δίκαιο: «Τιμωρούν τον εκπαιδευτικό επειδή τολμά να σηκώσει κεφάλι»
Ομιλία του Χατζησάββα Παναγιώτη, Προέδρου του ΣΕΠΕ Ημαθίας, στην απεργία της 28-8-2025 ενάντια στο νέο «Πειθαρχικό δίκαιο» (Βίντεο)
Π. Χατζησάββας (ΣΕΠΕ Ημαθίας) για Πειθαρχικό Δίκαιο: «Τιμωρούν τον εκπαιδευτικό επειδή τολμά να σηκώσει κεφάλι»