Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Κείμενο των καθηγητών του ΓΕΛ Σούδας

Τον εκπαιδευτικό Μόσχο Βουλγαράκη, ο οποίος "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή, αποχαιρετούν οι συνάδελφοί του από το ΓΕΛ Σούδας, με κείμενο που απέστειλαν στο alfavita.gr.

Αναλυτικά το κείμενο:

"Αγαπημένε μας συνάδελφε Μόσχο

Ο αιφνίδιος, αναπάντεχος χαμός σου , συγκλόνισε όλη  τη σχολική κοινότητα του Λυκείου Σούδας στην οποία υπήρξες μέλος επί σειρά ετών από το 2005 ως το 2015 που ολοκλήρωσες τη θητεία σου στη δημόσια εκπαίδευση. 

Η παρουσία σου στο σχολικό χώρο ήταν έντονη καθώς , ακόμα και στα διαλείμματα ακούγονταν πάντα η εύηχη και στεντόρεια φωνή σου , τα «χωρατά» σου , το πηγαίο γέλιο , το χιούμορ και η αισιοδοξία που σε διέκρινε. 

Στις συνεδριάσεις μας για τα θέματα που προέκυπταν, διακρινόσουν για την αναλυτική σου σκέψη και διατύπωνες με παρρησία απόψεις , προβληματισμούς και προτάσεις. Κι όταν δινόταν αφορμή για μια παρεΐστικη  , εκτός σχολείου συνάντηση με τους συναδέλφους , έδινες πάντα το παρόν, οργανωτής , ψυχή και κέφι της παρέας.

Στις αίθουσες διδασκαλίας έκανες πάντα με πλήρη συναίσθηση καθήκοντος αυτό που  ο ρόλος του εκπαιδευτικού απαιτούσε. Με τις βαθιές γνώσεις σου στο αντικείμενο που δίδασκες αλλά και την πολυετή διδακτική και παιδαγωγική σου  πείρα, οι μαθητές σου απέκτησαν γερές βάσεις της Φυσικής,  στην πορεία τους για την ανώτερη μόρφωση.

Αξιώθηκες να δημιουργήσεις με τη γυναίκα σου την Τούλα μια όμορφη οικογένεια με τρία εξαίρετα παιδιά που μέσα από τη δική τους προκοπή σου χάρισαν χαρές με σπουδές, γάμους  και όμορφα εγγόνια. Όταν αποσύρθηκες από την εκπαίδευση, καθώς ήσουν πάντα εργατικός και φιλόπονος, αφιερώθηκες στον αγροτικό μόχθο, υπηρέτης της γης που αγαπούσες, και που τώρα θα σε αγκαλιάσει.

Κι αν τη χαρακτηριστική φωνή σου δεν θα ακούσουμε πιά, θα μείνεις εικόνα ζωντανή με παντοτεινά φωτισμένο χαμόγελο, για τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, τους φίλους σου, τους συντοπίτες σου αλλά και για όλους εμάς, στο Λύκειο της Σούδας που συνυπήρξαμε μαζί ως η δεύτερη οικογένεια σου, η εκπαιδευτική.

30 Ιανουαρίου 2018

Οι συνάδελφοι σου του Γενικού Λυκείου Σούδας"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
«Έφυγε» πρόωρα από κορονοϊό καθηγήτρια Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης - Ο αποχαιρετισμός της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
fakelos covid sxoleio arnitis goneas
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Σφοδρές αντιδράσεις για την κυβερνητική απόφαση να περικοπεί η αμοιβή των εργαζόμενων γονέων που λαμβάνουν άδεια ειδικού σκοπού κατά 50%
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!
«Μια απλή καταγραφή των πεπραγμένων της Υπουργού Παιδείας αποδεικνύει την υποκρισία αλλά και την επιλογή της Εκπαίδευσης ως χώρου πειραματισμού  για...
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!