Thumbnail
«Emotional intelligence: exploring the logic of emotions»

Την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 και ώρα 9.00-13.00 στο Κεντρικό Κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), στο Αμφιθέατρο Αργυριάδης, το Διακρατικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση», το Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής και το  Εργαστήριο Κοινωνικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Συναισθηματική νοημοσύνη: εξερευνώντας τη λογική των συναισθημάτων». 

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι:

•    Ο Δρ Κωνσταντίνος Πετρίδης, Director of the London Psychometric Laboratory and Professor of Psychology and Psychometrics at University College London (UCL), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο: «Πρακτική εισαγωγή στη θεωρία της Συναισθηματικής Νοημοσύνης ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας» και
•    Η Δρ Στέλλα Μαυροβέλη, Senior Research Fellow at Imperial College London (ICL), της οποίας η ομιλία θα έχει τίτλο: «Η Συναισθηματική Νοημοσύνη ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας, θεωρία και εφαρμογές στα παιδιά».

Για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

galatopita
Σιμιγδαλένια γαλατόπιτα: Μια παραδοσιακή απόλαυση για όλο το χρόνο
Η σιμιγδαλένια γαλατόπιτα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό των Μεσογείων, που συνήθως ετοιμάζεται την εβδομάδα της Τυρινής, κατά τις Απόκριες.
Σιμιγδαλένια γαλατόπιτα: Μια παραδοσιακή απόλαυση για όλο το χρόνο