Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπουργείο Παιδείας 

Αναφορικά με τη διαδικασία έγκρισης μαθητικών διαγωνισμών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Η Γενική Δ/νση Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους (φορείς, οργανισμούς, υπηρεσίες, ΜΚΟ, ΑΕΙ, επιστημονικές ενώσεις, δήμους, υπουργεία, νοσοκομεία, μουσεία, καλλιτέχνες, ιδιώτες, κλπ) που επιθυμούν να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις και μαθητικούς διαγωνισμούς σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των τύπων (Γενικής, Επαγγελματικής και Ειδικής Εκπαίδευσης), ότι από το σχολικό έτος 2017-18 και εφεξής, καλούνται να καταθέτουν τον πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση των ανωτέρω δράσεων από 1η Απριλίου έως 31 Ιουλίου του προηγούμενου σχολικού έτους ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά στις ανωτέρω Διευθύνσεις του ΥΠΠΕΘ. Πιο συγκεκριμένα, για εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμούς, δράσεις που θα υλοποιηθούν κατά το σχολικό έτος 2017-18, η κατάθεση δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί από 3 Απριλίου 2017 έως 31 Ιουλίου 2017.
Απώτερος στόχος είναι η έγκαιρη έγκριση όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, δράσεων και μαθητικών διαγωνισμών, ώστε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι σύλλογοι διδασκόντων των σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε., έχοντας συνολική εικόνα, να προβαίνουν στον ετήσιο προγραμματισμό της σχολικής τους μονάδας.
Οι μαθητικοί διαγωνισμοί, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που έχουν εγκριθεί με την ανωτέρω διαδικασία θα αναρτώνται σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ, και όλες οι σχολικές μονάδες της χώρας θα μπορούν να αντλούν πληροφορίες, προκειμένου να προχωρούν στον ετήσιο προγραμματισμό τους και σύντομα θα σας σταλούν οι σχετικές οδηγίες.
Στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε την ενημέρωση όλων των ανωτέρω φορέων και στο πλαίσιο της συνεργασίας σας με κάποιους από αυτούς τους φορείς, παρακαλείστε όπως τους ενημερώσετε για τη νέα διαδικασία και την πιστή τήρηση των ημερομηνιών, προκειμένου να προβούν εγκαίρως στην κατάθεση του αιτήματός τους για την έγκριση των προγραμμάτων, διαγωνισμών, δράσεων που προτίθενται να υλοποιήσουν κατά το επόμενο σχολικό έτος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολλαπλό βιβλίο
Αναβρασμός στην εκπαίδευση για το «Πολλαπλό Βιβλίο» – Αίτημα για παράταση και διάλογο

Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για ασφυκτικές προθεσμίες και ζητούν τη μεταφορά της διαδικασίας στο νέο σχολικό έτος, ώστε

Αναβρασμός στην εκπαίδευση για το «Πολλαπλό Βιβλίο» – Αίτημα για παράταση και διάλογο
ηφαι
Σαντορίνη: Η ανακάλυψη στον βυθό που αλλάζει τα δεδομένα για το ηφαίστειο Κολούμπο
Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει άγνωστη τεκτονική δομή και φωτίζει τη σχέση σεισμών, ρηγμάτων και ηφαιστειακής δραστηριότητας
Σαντορίνη: Η ανακάλυψη στον βυθό που αλλάζει τα δεδομένα για το ηφαίστειο Κολούμπο
Κούβα: Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι κατασκευάζουν πρόσχημα για στρατιωτική επίθεση
Κούβα σε κατάσταση συναγερμού: Ακυρώνονται πτήσεις, κλείνουν ξενοδοχεία εν μέσω φόβων για κλιμάκωση με τις ΗΠΑ
Η οικονομική κρίση βαθαίνει, οι ελλείψεις γονατίζουν τη χώρα και οι δηλώσεις Τραμπ εντείνουν την ανησυχία στην Αβάνα
Κούβα σε κατάσταση συναγερμού: Ακυρώνονται πτήσεις, κλείνουν ξενοδοχεία εν μέσω φόβων για κλιμάκωση με τις ΗΠΑ
paralies
Συναγερμός για τις παραλίες: Ακατάλληλη για κολύμβηση η μία στις τρεις
Ανησυχητικά ευρήματα από τους ελέγχους του ΠΑΚΟΕ – Ποιες περιοχές της Αττικής και της χώρας εμφανίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα
Συναγερμός για τις παραλίες: Ακατάλληλη για κολύμβηση η μία στις τρεις