Εκπαίδευση 0

Κατακαλόκαιρο νομοσχέδια για την Εκπαίδευση, την κινητικότητα των υπαλλήλων και το "νέο Καλλικράτη"

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέα Νομοσχέδια

«Από Δευτέρα ανοίγουμε» είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, προετοιμάζοντας τους δημοσιογράφους για το κύμα των νομοσχεδίων που πρόκειται να κατατεθεί τους θερινούς μήνες. 

Όπως όλα δείχνουν, η Βουλή δεν πρόκειται να κλείσει για το καλοκαίρι και έτσι δεν θα υπάρξουν θερινά τμήματα, ώστε τα νομοσχέδια να συζητηθούν στην Ολομέλεια και να ψηφιστούν από το σύνολο των βουλευτών.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης πρόκειται να καταθέσει σχέδιο νόμου που θα ρυθμίζει διατάξεις για την κινητικότητα των δημόσιων υπαλλήλων.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί και να ψηφιστεί το σχέδιο νόμου που θα αφορά τη μεταρρύθμιση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον «νέο Καλλικράτη». Το αμέσως επόμενο διάστημα μορφή νομοσχεδίου πρόκειται να πάρει και ο διάλογος για την Παιδεία που έχει προωθήσει ο Νίκος Φίλης και ο οποίος αφορά το σύνολο της εκπαίδευσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση