Εκπαίδευση 0

Ωρομίσθιοι στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Όλα τα ονόματα)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με ωρομίσθιους εκπαιδευτές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών της τρέχουσας σχολικής περιόδου (2015-2016).

Η σχετική διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-2015.Η χρονική διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης έργου των ωρομισθίων εκπαιδευτών, ορίζεται από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας τους, στα κατά τόπους ΣΔΕ και μέχρι τις 30.6.2016.

Στη νέα σύμβαση έργου των ωρομισθίων εκπαιδευτών θα περιγράφονται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.

Οι πίνακες των ωρομισθίων εκπαιδευτών καταρτίσθηκαν, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ΣΔΕ και των εκτός έδρας Τμημάτων τους, της σχολικής περιόδου 2015-2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση