Thumbnail
Υπουργός παιδείας

Η "Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων (σ.σ. στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία) θα αξιολογήσει την έκθεση του ΟΟΣΑ του 2011, η οποία πρέπει να επικαιροποιηθεί την Άνοιξη του 2016."
Αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρει γραπτή απάντηση του υπουργού Παιδείας, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση Βουλευτή σχετικά με την έκθεση του ΟΟΣΑ του 2011

Επίσης ο υπουργός Παιδείας, ανακοίνωσε στη Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής πως  αυτό είναι μια υποχρέωση που  έχει αναλάβει η Κυβέρνηση στο πλαίσιο του καλοκαιριού.
Πιστεύουμε, τόνισε ο υπουργός Παιδείας,  ότι   "ο Εθνικός Διάλογος μπορεί να μετεξελιχθεί σε ένα παράλληλο πρόγραμμα προς τις μνημονιακές υποχρεώσεις για την εκπαίδευση με έντονα οραματικά στοιχεία για το σχολείο που θέλουμε τα οποία, όμως, για να μην είναι εκθέσεις ιδεών θα πρέπει να υποστηρίζονται  από συγκεκριμένες οικονομικές και πολιτικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και των κυβερνήσεων γενικότερα."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν