Thumbnail
Δηλώσεις του Δημήτρη Μπράτη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook

Τι δήλωσε ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ, Δημήτρης Μπράτης

Όπως όλα δείχνουν οι πρώτοι αναπληρωτές,δάσκαλοι και νηπιαγωγοί μόνο, θα φτάσουν στα σχολεία την 1η του Οκτώβρη .Είναι η πρώτη φορά που εκατοντάδες νηπιαγωγεία και δημοτικά θα παραμείνουν κλειστά όλο τον Σεπτέμβρη ,είναι η πρώτη φορά που κανένας αναπληρωτής δεν έχει προσληφθεί ακόμη,που χιλιάδες παιδιά χάνουν διδακτικές ώρες που είναι αδύνατο να αναπληρωθούν.

Φυσικά για την κατάσταση αυτή την αποκλειστική ευθύνη την έχει η απελθούσα πολιτική ηγεσία που επέδειξε πρωτοφανή ανικανότητα στην κάλυψη των κενών.
Όμως το να συζητάμε κάθε χρόνο-30 χρόνια τώρα-για την κάλυψη των κενών στα σχολεία ,τα βιβλία,τις αίθουσες κλπ( τα αυτονόητα δηλαδή) αυτό θυμίζει τριτοκοσμική χώρα κι όχι χώρα της Ε.Ε.
Η νέα πολιτική ηγεσία,αν θέλει να λύσει το πρόβλημα και να μην έχουμε τα ίδια και του χρόνου,πρέπει να δρομολογήσει μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση σε όλα τα οργανικά κενά.Μόνο αυτό αποτελεί λύση.Όλα τα άλλα είναι απλώς μπαλώματα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ryanair_80
Ryanair: Μαζικές περικοπές πτήσεων από την Ελλάδα – Τέλος η βάση στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μειώνει δραστικά τα δρομολόγια από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα, κάνοντας λόγο για υψηλές χρεώσεις στα αεροδρόμια
Ryanair: Μαζικές περικοπές πτήσεων από την Ελλάδα – Τέλος η βάση στη Θεσσαλονίκη
Άνδρας με κοστούμι και γυαλιά σε φόντο τζαμαρίας που φαίνεται μόνο η σκιά του
Διδακτορικό στο Δημόσιο: Ένας τίτλος χωρίς αντίκρισμα;
Το παράδοξο του ελληνικού Δημοσίου: Καλεί τους επιστήμονες του εξωτερικού να επιστρέψουν, ενώ εξωθεί σε φυγή το πιο καταρτισμένο δυναμικό που διαθέτει
Διδακτορικό στο Δημόσιο: Ένας τίτλος χωρίς αντίκρισμα;