Thumbnail
Το άρθρο έχει αναδημοσιευτεί από τον ιστότοπο tomov.gr

Νέα επίθεση στο δικαίωμα ανατροφής των καθηγητριών και καθηγητών, από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη σήμερα, 7-1-15, σε πρωινή εκπομπή του Σκάι.

Τόλμησε να τα βάλει με το δικαίωμα ανατροφής των παιδιών που γεννιούνται, το οποίο έχει κατακτηθεί με πολλούς αγώνες των καθηγητών/καθηγητριών, και με πολλούς αγώνες των φεμινιστριών εδώ και 10άδες χρόνια. Φυσικά, το έκανε συκοφαντώντας τις εργαζόμενες, και λέγοντας στον ελληνικό λαό ότι είναι λαμόγια, που παίρνουν δήθεν άδεια «επαπειλούμενης» λοχίας, για να κάθονται και να πληρώνονται.

Ας τον βάλουμε να μιλησει ο ίδιος, ή να το δούμε στο βίντεο, από το 1:44:55 (“Πρώτη Γραμμή”, 7/1)

Είπε ο Μανόλης Κεφαλογιάννης: _ «… έρχομαι από μια συζήτηση: μου είπαν λοιπόν ότι ακόμα στην Ελλάδα δυσκολεύονται να καλύψουν τα κενά των σχολείων. Και ρωτάω: πόσες επαπειλούμενες λοχείες υπάρχουν στην Ελλάδα; 3.000. Ξέρετε τι είναι η επαπειλούμενη λοχεία; Το’ χω πει δέκα φορές. Πάει κάποια κυρία η οποία είναι εκπαιδευτικός, λέει στο γιατρό πως θέλει να μείνει έγκυος και έχει κάποιες δυσκολίες και παίρνει ένα χαρτί κι έχουμε 3.000 κενά. Και μας λείπουν σήμερα για να κάνουμε τα απογευματινά σχολεία κλπ.

Αν αυτό το πράγμα είναι μια νοοτροπία της Αριστεράς, κυβερνούν οι αριστερές νοοτροπίες στην Ελλάδα, η αριστερή νοοτροπία είναι που δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά…»

Σκουρλέτης: τι είναι η αριστερή νοοτροπία; Να θέλει κανείς να τεκνοποιήσει;

Ο Κεφαλογιάννης παρακάτω συνεχίζει:

_ «… τα παιδιά μας δεν έχουν δασκάλους στα δημόσια σχολεία γιατί παίρνουν ψεύτικη γνωμάτευση από έναν ιδιώτη γιατρό και δεν πάνε να δουλέψουν, για τρία χρόνια δεν πάνε να δουλέψουν» και όταν ο δημοσιογράφος του αναφέρει ότι ο Υπ. Παιδείας έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για την κάλυψη των θέσεων επιμένει λέγοντας: «δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Σας λέω ότι πληρώνει ο ελληνικός λαός 3.000 γυναίκες από το υστέρημά του, με τη φορολογία, και κάθονται, δεν δουλεύουν»

Ο ομοτράπεζός του, Ανδρέας Λοβέρδος, υπουργός Παιδείας, είχε μιλήσει στα μέσα Νοεμβρίου, «για 3.000 θέσεις οι οποίες χηρεύουν για το διάστημα της άδειας ανατροφής». Έχουμε λοιπόν 3.000 θέσεις, που τώρα ονομάζονται «επαπειλούμενης λοχείας» ενώ πριν δύο μήνες ονομαστηκαν «άδειας ανατροφής», όπως και πράγματι είναι, γιατί οι θέσεις αυτές χηρεύουν όσο διάστημα οι καθηγήτριες απουσιάζουν για τους πρώτους μήνες ανατροφής του παιδιού τους. Με λίγα λόγια, οι γυναίκες που παίρνουν άδειες ανατροφής είναι λαμόγια, και θέλουν να κάααααααααααααθονται και να φροντίζουν το νεογέννητό τους, αντί να τρέχουν από τον δεύτερο μήνα πίσω στη δουλειά τους.

Αίσχος λοιπόν όταν η εξουσία τα βάζει με το δικαίωμα των γυναικών να κάνουν ένα ή περισσότερα παιδιά, αίσχος όταν διαβάλλει με συκοφαντίες δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί.

Το συμπέρασμα: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ, ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΤΕ

Το δεύτερο συμπέρασμα: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πηγή: tomov.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατακρεούργησαν τους μαθητές στην Φυσική: "Πάνω από 4 ώρες θέλουν για να λυθούν τα θέματα"

Μπάχαλο και στην Ιστορία: Άνω κάτω με αυτά τα θέματα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εξετασεις
Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Σήμερα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές
Το alfavita.gr θα μεταδώσει πρώτο και τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων  και σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα...
Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Σήμερα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές