Thumbnail
Είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Μαθητής πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε στις  φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Όπως αναφέρει το star.gr, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Κυρανάκης
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
«Αυτά παραλάβαμε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους ή προκειμένου για μουσικούς αναγνωρισμένου ταλέντου, το 15ο...
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής