Thumbnail
Είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Μαθητής πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε στις  φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Όπως αναφέρει το star.gr, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αστυνομικός Βουλής
Τέσσερις φορές ισόβια στον Αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του – Αθώα η μητέρα
Ανέκφραστος ο 46χρονος κατά την ανακοίνωση, ξέσπασε σε λυγμούς η 35χρονη
Τέσσερις φορές ισόβια στον Αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του – Αθώα η μητέρα
11ο Διεθνές Συνέδριο: Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο - Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα