Thumbnail
Είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Μαθητής πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε στις  φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Όπως αναφέρει το star.gr, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ προαναγγέλλει τη λήξη του πολέμου με το Ιράν - Ο ρόλος του Πακιστάν ως «γέφυρα» μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Διπλωματικός μαραθώνιος στην Ισλαμαμπάντ - Το «φλερτ» με την Κίνα και τα Στενά του Ορμούζ
Ο Τραμπ προαναγγέλλει τη λήξη του πολέμου με το Ιράν - Ο ρόλος του Πακιστάν ως «γέφυρα» μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
social media
Ψηφιακό «διαβατήριο» ηλικίας για το διαδίκτυο: Η Ευρώπη βάζει όρια στα social media
Νέα εφαρμογή επαλήθευσης από την Ε.Ε. – Πώς θα προστατεύονται οι ανήλικοι και τι αλλάζει στην πρόσβαση στις πλατφόρμες
Ψηφιακό «διαβατήριο» ηλικίας για το διαδίκτυο: Η Ευρώπη βάζει όρια στα social media