Thumbnail

 

ΝΕΑΠΟΛΗ, 16-11-2012

                                                      ΨΗΦΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΜΟ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ)

Η κυβέρνηση μετά την ψήφιση και του 3ου μνημονίου με το οποίο επιβάλλει  τη φτωχοποίηση του λαού και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, φανερώνει στους εργαζόμενους που αντιστέκονται το σκληρό και κατασταλτικό της πρόσωπο με τακτικές που δυστυχώς δε βοηθούν τον ήδη καταρρακωμένο λαό του τόπου μας.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε και αγανακτούμε για το γεγονός ότι συνέλαβαν στην πόρτα του σχολείου του, και μπροστά στα μάτια των μαθητών του, το συνάδελφο εκπαιδευτικό Θανάση Αγαπητό μέλος του Δ.Σ. του Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, μέλος Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους Δήμους Ευόσμου - Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, επειδή ως μέλη του κινήματος εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους όπως και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις αποφάσεις κυβέρνησης, τρόικας, ΕΕ και ΔΝΤ  όπως και των Φούχτελ, Ράϊχενμπαχ και ΣΙΑ.

Θέλουμε ξεκάθαρα να δηλώσουμε ότι με τακτικές αυτής της μορφής δεν τρομοκρατούμαστε και δεν υποχωρούμε.

Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα αντισταθούμε στη συκοφάντηση των αγώνων μας, στον αυταρχισμό, στις συλλήψεις και τους εκβιασμούς που επιχειρεί η κυβέρνηση για να υλοποιήσει την αντικοινωνική πολιτική της.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Όσες συλλήψεις, όσες προσπάθειες τρομοκράτησης των εργαζόμενων και να επιχειρήσουν, δε θα υποταχτούμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρομοκρατία των απολύσεων, ενάντια στη βία της φτώχειας και των μνημονίων που μας ετοίμασαν.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη, καταστολή και προσπάθεια ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων.

  • Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων εργαζομένων.

                                                                                                                                                 

το Δ.Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σκουπίδια στην Καλών Τεχνών
Το ΜΑΣ στο πλευρό των φοιτητών της ΑΣΚΤ: «Να δοθεί τώρα έκτακτο κονδύλι για τη σχολή»
«Σε άθλια κατάσταση η Σχολή, είναι γεμάτη σκουπίδια» - Το ΜΑΣ απαιτεί άμεση λύση για την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Το ΜΑΣ στο πλευρό των φοιτητών της ΑΣΚΤ: «Να δοθεί τώρα έκτακτο κονδύλι για τη σχολή»
εκπαιδευτές ενηλίκων
500 προσλήψεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο golearn (120 ειδικότητες!)
500 προσλήψεις πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων κάνει το goLearn, ο μεγαλύτερος φορέας επιμόρφωσης ενηλίκων στην Ελλάδα σε συνεργασία με δημόσια...
500 προσλήψεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο golearn (120 ειδικότητες!)
Άντρας στον Πύργο Απόλλων
Θρίλερ στον Πύργο Απόλλων: Ο 44χρονος που έκανε βουτιά θανάτου περίμενε παιδί - «Ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ»
Περίμενε το δεύτερο παιδί του ο 44χρονος που έπεσε από τον Πύργο Απόλλων – Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του
Θρίλερ στον Πύργο Απόλλων: Ο 44χρονος που έκανε βουτιά θανάτου περίμενε παιδί - «Ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ»
Καρέκλες σε θέση πάρκινγκ
Τέλος στα «καρεκλο-παρκαρίσματα»: 350€ πρόστιμο για όσους δεσμεύουν θέσεις στάθμευσης
Μια συνήθεια που για χρόνια θεωρούνταν… «παράδοση» σε πολλές ελληνικές γειτονιές φαίνεται πως πλέον ανήκει στο παρελθόν
Τέλος στα «καρεκλο-παρκαρίσματα»: 350€ πρόστιμο για όσους δεσμεύουν θέσεις στάθμευσης