Thumbnail
Καμία επιστράτευση δεν συγκρίνετει  με αυτή που είτε σε καιρούς ειρήνης είτε πολέμου  βομβαρδίζει αθόρυβα τις συνειδήσεις της κοινωνίας.  ΜΜΕ – πολεμικές μηχανές ενάντια  σε όποιον αντιστέκεται στη βαρβαρότητα.  

Του Χρήστου Κωστόπουλου

Καμία επιστράτευση δεν συγκρίνεται  με αυτή που είτε σε καιρούς ειρήνης είτε πολέμου βομβαρδίζει αθόρυβα τις συνειδήσεις της κοινωνίας.  ΜΜΕ – πολεμικές μηχανές ενάντια  σε όποιον αντιστέκεται στη βαρβαρότητα.
 
Πέρα όμως από τα γνωστά συγκροτήματα που πάντοτε χρηματοδοτούνταν, στηρίζονταν και καθοδηγούνταν  από τα λαμπρά μυαλά των εκάστοτε πολιτικών επιτελείων, πλέον βλέπουμε μέχρι  και το νεανικό-εναλλακτικό περιοδικό Lifo να αγανακτεί για την "παράλογη" απεργία των ΜΜΜ. Με κεντρικό άρθρο, "άποψη" να φιγουράρει για δυό μέρες σε περίοπτη θέση στο σάιτ του και με δημοσκόπηση για την απεργία λανσάρισε έξυπνα την αντι-απεργιακή ρητορεία. 
 
Στον ίδιο ρόλο και το "Πρώτο Θέμα" που από την δεύτερη κιόλας μέρα περηφανεύεται ότι βρήκε "στοιχεία" που αποδεικνύουν ότι οι μισθοί όσων απεργούν είναι 4.000 ευρώ καθώς και ότι όσοι συμμετέχουν αμείβονται κανονικά. Φτάνοντας σήμερα να δίνει στη δημοσιότητα μέχρι και προσωπικά δεδομένα της κόρης του συνδικαλιστή Σταματόπουλου, με την ακριβή διεύθυνση της επιχείρησης ΠΡΟ-ΠΟ που είναι στο όνομά της. 
 
Ο κατάλογος των εφημερίδων , σάιτ και τηλεοπτικών εκπομπών είναι μεγάλος  και  «πλούσιος». 
 
Όσο η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου  περνάει το κατώφλι της ανεργίας  ή αναγκάζεται να συμβιβάζεται με τις πιο άθλιες εργασιακές συνθήκες τόσο πιο πολύ η δημοσιογραφία αγκιστρώνεται από αυτούς που έχει περισσότερο  ανάγκη. Τους χρηματοδότες της.
 
Η αντικειμενικότητα της δημοσιογραφίας κοστίζει στον ΟΠΑΠ γύρω στα 20.000.000.  Και αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που διοχετεύονται στα ΜΜΕ για να υπηρετούν τα συμφέροντά που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να προστατευτούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;