Συντάξεις: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται – Αυξήσεις, έως 446 ευρώ και «ανάσα» για χιλιάδες δικαιούχους

Πολιτική 0

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις για τη Μέση Ανατολή

Νίκος Δένδιας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Νίκος Δένδιας – Ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας

Υπό το βάρος των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας συγκεντρώθηκε την Κυριακή (1/3) στο Πεντάγωνο, σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, με αντικείμενο την αποτίμηση της κατάστασης και τη στάθμιση πιθανών επιπτώσεων για την εθνική ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιχειρησιακή ετοιμότητα και στη διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων.

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και ότι έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο διευθυντής του Ε’ Κλάδου Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ υποστράτηγος Εμμανουήλ Χατζής, καθώς και ανώτατοι αρμόδιοι αξιωματικοί και ο διπλωματικός σύμβουλος του υπουργού, πρέσβυς Γεώργιος Αρναούτης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική